OM WOOD STUDIO
GENBRUGSMØBLER PÅ ET HELT NYT NIVEAU

Mit navn er Christina og jeg er stifter af Wood Studio. Ideen til Wood Studio udsprang af et brændende ønske om, at flytte genbrugsmøbler og genanvendelighed til et helt nyt niveau, med mere stil og klasse. Dette ønske, kombineret med min store passion for danske designmøbler, det gode håndværk og de arkitektoniske rene linier, blev starten på Wood Studio.

MERE END EN TRADITIONEL RESTAURERING

Med Wood Studio ønskede jeg, at gøre mere ved møblerne end en traditionel istandsættelse - jeg ville være med til at videreudvikle og gøre møblerne tidssvarende, så de matchede herskende bolig- og indretningstrends. 

Mange af vores danske designmøbler er dem som ingen bemærker, før man løfter dem ud af 60 år i tobaksfyldte stuer og ind i rampelyset hvor de hører til. Jeg ønsker, at give alle disse glemte skønheder en revitaliserende makeover og vise hele verden, hvilken overset kulturskat vi ofte har stående, uden at vide det.

Samtidig er min ambition, at reducere nyproduktion af møbler fra lavtlønslande, reducere miljøbelastende affald og gøre brugte danske designmøbler til et trendy valg, som var det taget ud af et boligmagasin.

VI UDFORDRER DET EKSISTERENDE

Hos Wood Studio rykker vi rundt på den gængse opfattelse af vintage og danske designmøbler og vi er ikke bange for at udfordre det eksisterende og skabe nye udgaver af de oprindelige designs.Vi tilpasser møblerne efter behov og funktionalitet, og sætter en stor ære i at genanvende sublime materialer, som ellers var endt i containeren. Vi stræber ikke efter at være bæredygtige - bæredygtigheden opstår derimod af det vi gør og måden vi gør det på. 

IMG_7062_edited_edited.jpg