IMG_1809.jpg
IMG_5570_edited_edited.png
 

RETHINK VINTAGE

Hos WOOD STUDIO giver vi danske vintage møbler en revitaliserende restyling. Vi rykker vi rundt på den gængse opfattelse af genbrug og restaurering af danske designmøbler, og vi er ikke bange for at udfordre det eksisterende og skabe nye udgaver af de oprindelige designs.

 

IMG_0470_edited
IMG_0470_edited

press to zoom
IMG_0871
IMG_0871

press to zoom
IMG_1029
IMG_1029

press to zoom
1/5
 

BÆREDYGTIGE PRODUKTER

Vores store passion for dansk design og et kreativt øje for tidsvarende redesign, er de bærende elementer for konceptet bag Wood Studio.

Som et vigtigt sidekick, arbejder vi udelukkende efter principperne bag cirkulær økonomi og en bæredygtig tankegang. Overskriften er genanvendelighed (cradle to cradle) og reduktion af miljøbelastende fremstillingsmetoder.

 

IMG_1206 (1).jpeg
IMG_1195 (1).jpeg
 
IMG_4507.JPG

RESTAURERING & REDESIGN

Vi tilbyder, at vende det oprindelige design på hovedet, hvor konstruktionen ændres og nye møbler med nye udtryk opstår. Redesignet tager altid afsæt i det eksisterende materiale, møbeldesign og naturligvis specifikke ønsker og behov.

 

POP-UP SHOP

Vi har ikke en traditionel webshop, men vil i perioder i stedet åbne op for vores pop-up webshop. Søger du et møbel og er pop-up shoppen ikke tilgængelig, må du meget gerne sende os en forespørgsel med dine ønsker.

 

IMG_1141.jpeg