top of page

BæredygtiG elegance

Vores kærlighed og passion for klassisk møbeldesign, det gedigne håndværk og elegant genanvendelighed, er de bærende elementer for alle aspekter i vores forretning. 

 

Bæredygtighed er ikke et add on

til vores forretning

Bæredygtighed er fundamentet for vores eksistens

IMG_4620.jpg

Co2 neutral fragt

Hver levering har en vis klimapåvirkning i form af CO2-udslip, hvorfor vi har indgået et samarbejde med Growing Trees, som planter et træ hver gang du bestiller fragt gennem os. På denne måde mindsker vi vores klimaaftryk.

Vi passer på hinanden

Alle vores slibemaskiner er udstyret med den højeste filterklasse "H", som sikrer vores personale mod skadeligt lak- og træstøv. 

90/10 reglen

Når vores værksted giver de gamle møbelklassikere kærlighed, arbejder vi ud fra 90/10 reglen. Reglen går ganske enkelt ud på, at minimum 90% af det færdige møbel skal bestå af genanvendte materialer. 

Ingen farlig kemi 

Vores lakfjerner og øvrige kemiprodukter er alle biologisk nedbrydelige, hvilket betyder at vi ikke belaster miljøet i vores restaurerings proces.

IMG_7228.jpeg.JPEG

CO2 neutral
produktion

Vores produktion er 100% CO2 neutral.

Vi har fokus på manuelle fremstillingsmetoder og al nødvendig elektrisk maskineri forsynes med vindproduceret el gennem Vindstød

vindstød_edited.jpg

CO2 neutral
website

Vi ønsker også, at kompensere for den samlede CO2-udledning, der uundgåeligt forekommer, når vores webshop besøges, og strøm dermed benyttes. Vi har derfor valgt at blevet en CO2-neutral hjemmeside med en Ingen CO2 certificering. Certificeringen indebærer, at vi bidrager til etableringen af nye energikilder, som blandt andet betyder investeringer i langtidsholdbare og bæredygtige anlæg til vind- og solenergi.

Co2 neutral website, greyscale.png
IMG_1206.jpeg
bottom of page