top of page

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Wood Studio yder 14 dages fortrydelsesret på netsalg, gældende fra den dag du modtager dine varer. OBS: Dette gælder ikke for varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg (Forbrugeraftaleloven §18, stk. 2 nr. 3). For at modtage den fulde købesum retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand, som den er modtaget.

For uddybende information ang. købeloven ifm.

e-handel se;

www.forbrug.dk

Købeloven ifm. e-handel

Levering og afhentning 

Vi leverer til kantstenen i hele Danmark. Fragten koster 750 kr, men der kan dog forekomme en merpris ved levering til ikke-brofaste øer.

Vi leverer fast 1 gang om måneden – du vil blive kontaktet med den konkrete dato for levering kort tid efter din bestilling. Leveringstiden lyder derfor normalt på 4-6 uger.

Det er også muligt selv at afhente sit møbel på vores lager i Fredericia.

2

Reservation/køb af en vare

Vi reserverer ikke vores vare, hvorfor det er først-til-mølle princippet. Et køb er derfor også først endeligt, idet handlen er gået igennem via vores webshop, og du som kunde har modtaget din ordrebekræftelse/faktura, og vi har modtaget betalingen.

3

Betaling/forudbetaling

Den endelige istandsættelse af vores møbler bliver først iværksat når de er solgt. Det vil sige, at et møbel bliver særligt fremstillet/istandsat til den pågældende køber, og ikke til et generelt marked, hvorfor vi, jf. forbrugerombudsmandens vejledning, opkræver betaling samtidig med en bestilling. 

4

Returnering

Har du fortrudt et køb og ønsker du at returnere eller ombytte en vare, bedes du udfylde følgende i en mail og sende den til mail@woodstudio.dk:

 

Navn

Faktura nr.

Dags dato

Dato for modtagelse

Returneringsårsag

Reg. og kontonummer

Returneringsmetode (fragtfirma mv)

Forventet levering hos os

 

Dette er vigtigt, da afvigelser kan øge vores ekspeditionstid og der går længere tid, inden du får dine penge retur.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne returneres til:

 

Wood Studio

Erritsø Møllebanke35A

7000 Fredericia

 

Ved returnering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt emballeret, da du selv har ansvaret for pakken/varene indtil vi modtager den.

 

Fortryder du købet af en vare skal du selv betale fragtomkostningerne til at sende varen retur til os. Du kan ikke fortryde, ved blot at undgå at afhente varen. Du skal altid give besked om at du fortryder købet.

IMG_4507_edited.jpg

WOOD
STUDIO

Har du spørgsmål?

Du kan altid kontakte os på enten

tlf.: 39 39 30 99 eller

mail@woodstudio.dk

bottom of page